Luksusophold med vandreture i smukke Andalusien
5 dage med højt til himlen og afslappet ophold i unikke, luksuriøse omgivelser

Den 23. til 28. maj & 6. til 11. juni 2018
Casa Doña Angelas slår døren op til en oplevelse med fokus på vandreture i nationalparkerne i de omkringliggende bjerge og ved den uspolerede kyst. I bor i mit helt særlige hus i den smukke, prisbelønnede, hvide landsby, Frigiliana, kun 45 minutters kørsel øst for Malaga. 

Læn jer trygt tilbage og bliv guidet af mig i 5 dage med tilpas udfordrende vandreture, spektakulære udsigter, sol, smukke omgivelser, ro og godt selskab.

Program

Onsdag
Ankomst midt på dagen/om eftermiddagen til tapas og snacks. Vi går en lille tur igennem byen, og I får historier med på vejen. Velkomstmiddag med vine.

Torsdag
Morgenmad og herefter ud i den vilde natur på en længere guidet vandretur til og omkring den spændende forladte landsby Arcebuchal. Oplev storslåede udsigter, et rigt fugleliv og duften af rosmarin og vild citrontimian. Rustik, hjemmelavet frokost på en lokal restaurant.

Fredag
Morgenmad. Dagen og aftenen til fri disposition. Fridag, hvor I har mulighed for selv at tage på tur eller slappe af ved vores pool. I landskabet omkring byen kan I vandre på egen hånd eller udforske strandene, kystbyen Nerja eller pulserende storbyer som Malaga eller Granada inkl. Alhambra. Man kan nemt komme til Nerja og kysten med bus eller taxa.

Lørdag
Efter tidlig morgenmad starter vi på en længere vandretur i nationalparken til drypstenshulerne i Nerja. Vi medbringer vores hjemmesmurte madpakker og masser af vand og finder et skønt sted at holde velfortjent picnic. Aftenen til fri disposition. I kan spise ude eller købe manchegoost, serranoskinke og vin hos den lokale købmand og nyde det i vores skønne køkken.

Søndag
Morgenmad og her efter en kort køretur til den uspolerede kyst øst for Nerja, hvor vi skal på spektakulær vandretur langs flere strande. Vi nyder udsigten til mågernes og tårnfalkens skrig og ser måske bjerggeder og delfiner. Frokosten bliver indtaget på en strandrestaurant.

Om aftenen afslutter vi opholdet med drinks og snacks ved poolen.
Mandag
Morgenmad. Tid til at nyde huset og byen. Afgang ved 13-tiden eller når det passer jer bedst.

”Kære Lasse
Tusinde tak for den skønneste vandreferie. Det hele var i topklasse: Vandreturene var lige tilpas udfordrende. Dit værtskab var fyldt med nærvær, og vi fik serveret det lækreste mad. Tak for alle de gode tips og anbefalinger du havde, til hvad vi kunne finde på, når der var hviledag og overskydende tid. Omgivelserne er fantastiske; Casa Doña Angela er det skønneste sted, og vi nød at bo i dette hyggelige, lækre luksus-boheme-agtige hus, som ligger i smukke Frigiliana. Glæder mig allerede til næste år.
Kærlig hilsen Pernille”

Praktisk info

Transfer til og fra Malaga lufthavn: I kan enten leje bil (vi kan anbefale et selskab, hvor I får rabat og ikke skal stå i kø med resten af flyet), eller jeg kan arrangere transfer, som koster 70 euro for 1-4 personer pr. vej. Bus er også en mulighed.
Max 8 deltagere.
Mulighed for forlængelse af opholdet i 1-3 dage.
Ændringer i programmet kan forekomme af praktiske eller kreative årsager.

Pris og betaling

Pris pr. person i delt dobbeltværelse, 5 dage DKK 6.545,-
Enkeltværelsestillæg DKK 2.000,-
50% betales ved bookingen og 50% senest en måned før ankomsten.
Prisen dækker aktiviteter og måltider som er nævnt i programmet ovenfor samt værelserne. De 2 frokoster på restauranter er ikke inkluderet. De koster hver ca. 20 euro pr. person.
Fly og transfer er ikke inkluderet.

Tilmelding

Skriv til mig, hvis du/I har spørgsmål eller vil med: info@casadonaangela.es 

Hasta luego
Jeg glæder mig til at se jer
Lasse Thielfoldt