Luksusophold med vandreture i smukke Andalusien
5 dage med højt til himlen og afslappet ophold i unikke, luksuriøse omgivelser

Den 4. til 9. november 2017

Casa Doña Angelas vært Lasse Thielfoldt slår døren op til en ny oplevelse med fokus på vandreture i nationalparkerne i de omkringliggende bjerge og ved den uspolerede kyst. I bor i vores helt særlige hus i den smukke, prisbelønnede, hvide landsby, Frigiliana, kun 45 minutters kørsel øst for Malaga.
Læn jer trygt tilbage og bliv guidet af Lasse i 5 dage med tilpas udfordrende vandreture, spektakulære udsigter, sol, smukke omgivelser, ro og godt selskab.

Program

Lørdag
Ankomst midt på dagen/om eftermiddagen til tapas og snacks. Vi går en lille tur igennem byen, og I får historier med på vejen. Middag med vine.

Søndag
Morgenmad med madpakkesmørring. Og herefter ud i den vilde natur på en længere guidet vandretur i den skønne natur omkring Frigiliana. Oplev storslåede udsigter, et rigt fugleliv og duften af rosmarin og vild citrontimian. Middag med vin på en lokal restaurant.

Mandag
Morgenmad. Dagen og aftenen til fri disposition. Fridag, hvor I har mulighed for selv at tage på tur eller slappe af ved vores pool. I landskabet omkring byen kan I vandre på egen hånd eller udforske strandene, kystbyen Nerja eller pulserende storbyer som Malaga eller Granada inkl. Alhambra.

Man kan nemt komme til Nerja og kysten med bus eller taxa.
Tirsdag
Efter tidlig morgenmad starter vi på en længere vandretur i nationalparken. Vi medbringer vores hjemmesmurte madpakker og masser af vand og finder et skønt sted at holde velfortjent picnic. Destinationen besluttes, når vi kender vejrudsigten. Der er masser af pragtfulde ture at vælge imellem. Aftenen til fri disposition. I kan spise ude eller købe manchegoost, serranoskinke og vin hos den lokale købmand og nyde det i vores skønne køkken.

Onsdag
Morgenmad og her efter en kort køretur til den uspolerede kyst øst for Nerja, hvor vi skal på spændende vandretur langs flere strande. Vi nyder udsigten til mågernes og tårnfalkens skrig og ser måske delfiner. Frokosten bliver indtaget på en strandrestaurant.

Om aftenen serverer vi en afskedsmiddag med dejlige vine til.
Torsdag
Morgenmad. Tid til at nyde huset og byen. Afgang ved 13-tiden eller når det passer jer bedst.

Praktisk info

Transfer til og fra Malaga lufthavn: I kan enten leje bil (vi kan anbefale et selskab, hvor I får rabat og ikke skal stå i kø med resten af flyet), eller vi kan arrangere transfer, som koster 70 euro for 1-4 personer pr. vej. Bus er også en mulighed.
Max 8 deltagere.
Ændringer i programmet kan forekomme af praktiske eller kreative årsager.

Pris og betaling

Pris pr. person i delt dobbeltværelse, 5 dage DKK 6.545,-
Enkeltværelsestillæg DKK 2.000,-
50% betales ved bookingen og 50% senest en måned før ankomsten.
Prisen dækker alle aktiviteter og måltider som er nævnt i programmet ovenfor samt værelserne.
Fly og transfer er ikke inkluderet.

Tilmelding

Skriv til Lasse, hvis du/I har spørgsmål eller vil med: lasse@thielfoldt.dk