Referencer

Det sagde kursisterne og gæsterne:

“Kære Tina og Lasse
1000 tak for nogle fantastiske dage. Det føles, som om vi har været på en lang ferie og ikke bare fire dage. Helt utrolig skønt sted I har. Og dejligt selskab – både jer og jeres venner. Det var oveni købet ren parterapi. 

Man kan kun blive glad i låget af sådan en oplevelse, og den kan vi leve højt på længe.
Kh Nanna & co.”

 

“Kære Tina og Lasse

Tusinde tak for en uforglemmelig oplevelse i jeres paradis. Aldrig har jeg oplevet noget lignende! Skønt min fysiske tilstand var langt værre end forventet, nød jeg hvert øjeblik i jeres smukke hus – og ikke mindst jeres gårdhaver, hvor jeg fik slappet af og mediteret.Tina, dit morgenbord er outstanding, siger én, der ellers aldrig spiser. Alt i alt SUPER og jeg håber en dag at kunne vende tilbage.
Mange kærlige hilsner Bente Petersen”

 “Kære Tina og Lasse

Tak for alle opskrifterne fra vores vidunderlige fødselsdagsarrangement. Alt lykkedes over al forventning, takket være jeres hjertelige værtskab.  Vi var alle meget begejstrede for opholdet, de spændende brunch’er, indkøbene til det omfattende festmåltid, som det lykkedes os at få tilberedt under kyndig vejledning. Det var også en stor oplevelse at sove på de unikke værelser med deres individuelle indretninger. Endnu engang: Tak for et fredfyldt ophold med dejligt samvær i Frigiliana.”

På familiens vegne Kirsten og Nils Rieper-Holm

Til de fantastiske fire på bjerget: Hvilken underskøn aften – et rent eventyr. Tusind tak for en stor oplevelse.”
Herlig hilsen fra Janne Giese og Ruth von Speeling

“Det er den bedste mad, jeg nogensinde har smagt – og så har jeg oveni købet selv lavet den!
Lis Baltzer

”Tina og Lasse, jeres værtsskab er uforligneligt. Vi følte os velkomne og forkælede ud over alle grænser. Stemningen, maden og omgivelserne glæder jeg mig allerede til at opleve igen. Tak for denne gang.”
Morten L.

”Værtskabet er fantastisk.”
Nikolaj N.

”Opholdet med køkkenkursus har været skønt – inspirerende, lærerigt og afslappende.”
Malene

”Vi følte os helt fantastisk taget imod.”
”Tina og Lasse har gjort opholdet både hyggeligt og hjemligt. I er søde, gæstfrie og dejlige mennesker – det mærker man!”
Karen L.

”Jeg troede ikke, man kunne spise så meget lækkert om morgenen!”
Britt L.

”Dejlig, dejlig mad – med masser af inspiration”.
 Birgit K. 

”For mig har det været et nydelseskursus i topklasse, med den perfekte balance mellem aktivitet og ro. Man kunne mærke, at I har gennemtænkt det og lagt meget positiv energi i det hele. Jeg har hver eneste dag haft et flow af lykke gennem kroppen, hvilket har været fuldstændig fantastisk. Holdet har været nemt og skønt at være en del af. Håber I bliver ved med at udvikle flere skønne nydelseskurser.”
Jane P.

”I har alle 4 gjort en fantastisk indsats, hvilket har givet os en oplevelse ud over det sædvanelige. Jeg kan simpelthen ikke komme i tanke om noget som helst, I kunne have gjort bedre. For pokker, hvor vil jeg savne jer!”
 Tina

”Som ikke specielt madinteresseret har det været rigtig fint både at mikse drinks og at lave mad sammen på kryds og tværs.”
 Kåre P.

”Vores gode indtryk startede, da vi blev hentet af 2 flotte fyre i lufthavnen. Og da de oven i købet bar vores kufferter, tog det ekstra kegler. Vel ankommet til jeres skønne Casa Doña Angela blev vi budt velkommen af jer skønne kvinder og snart stod tapas og cava på bordet – sikke en velkomst. Den varme, entusiasme og venskabelighed, I alle udstrålede, smittede meget af, så stemningen af total forkælelse var så overvældende, man nærmest følte sig ”lykkelig” – og ikke mindst meget velkommen. Vi gik hele ugen og talte om, hvilken oplevelse den ferie var, hvordan det var at stå med 10 fremmede mennesker og lave noget sammen, som om vi ikke havde bestilt andet. Glæden ved maden og tilblivelsen undervejs var en sand fryd, trylleri både menneskeligt og oplevelsesmæssigt. I – og stedet – var det unikke. Alt i alt en ”suveræn” oplevelse.”
Susanne H.