Priser & aktuelt

 

Hvad vi tilbyder

Huset er særdeles godt egnet til mindre grupper på 8-10 personer for ferier, kurser, arbejdsmøder- og arbejdsophold året rundt. Der er mulighed for aktiviteter som madlavning, vinsmagning, mountainbiking, ridning, vandreture med mere. Tina og andre kokke arrangerer 1-7 dages madkurser for private og firmaer, både åbne kurser og skræddersyede efter aftale.

I udvalgte perioder tilbyder vi Bed & Breakfast i 4 unikke dobbeltværelser med eget toilet og bad. Der er plads til 1 ekstra opredning primært til børn i 1 af værelserne. Der er et dejligt køkken, som frit kan bruges. Det koster 65 euro pr. person pr. nat i delt dobbeltværelse, minimum 3 dage. Enkeltværelsestillæg +25 euro pr. nat.  Vi kan skaffe yderligere overnatningsplads, hvis I er flere eller vil bo i enkeltværelser, i lejligheder ved siden af Casa Doña Angela.

Saml en gruppe af kollegaer, venner eller familie Vi får en hel del forespørgsler på bed & breakfastophold, men kan desværre ikke imødekomme mange af dem, da de fleste perioder er reserveret til grupper eller familier, som lejer hele huset. Hvis I samler et hold på 8-10 personer, er der meget større sandsynlighed for, at vi har plads til jer. Nogle grupper kommer for at arbejde, andre for gastronomien, for at være aktive, fejre en begivenhed, typisk en rund fødselsdag, eller bare dase i solen. 

Hele huset udlejes på ugebasis i sommerperioden eller efter aftale.

Aktuelt:

Vi har B & B i flere perioder her i foråret.  Skriv hvis du vil booke.

Vi har Luksusophold med vandreture den 23. til 28. maj & 6. til 11. juni 2018.  Læs mere her.  Skriv til os…

Næste åbne køkkenkursus med individuel tilmelding: “Sanseberusende ophold i Andalusien”  bliver i foråret 2019. Skriv hvis du er interesseret:

Forespørgelser og booking:

Kontakt os: info@casadonaangela.es