Mad & vandring


Skræddersyede ophold med køkkenkurser & vandreture

Oplev 

skræddersyede køkkenkurser med og uden vandreture i afslappet luksus i vores charmerende byhus. Hvis du selv har et kursus, du vil udbyde, lægger vi meget gerne vores rammer og aktiviter til.  Hvis du har lyst til at deltage i et åbent køkkenkursus, så mail til os: info@casadonaangela.es

Vores gæster er typisk venne- eller venindegrupper, flere generationer som fejrer mærkedage eller holder ferie sammen, firmaer som vil have fuld forplejning, evt. krydret med kurser og vandreture, netværksmøder eller køkkenproffe som vil inspireres.

 

Vil du, vil du, vil du…

Vil du have døren åbnet til det andalusiske køkken og guides til nye madoplevelser?
Vil du rustes til at lave den bedste feriemad – og have masser af inspiration og staldtips med hjem?
Har du lyst til at bruge krydderier på nye måder og mæske dig i friske krydderurter?
Kunne det være spændende at tilberede kanin, blæksprutte og hjertemuslinger?
Vil du vandre i den vilde, bjergrige andalusiske natur i en sværhedsgrad som er tilpasset dig?

 

walk1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eksklusiv livsnydelse
Hjertelig velkommen til et eksklusivt og personligt kursus for 2 håndfulde livsnydende singler, par og familier med store børn, hvor værtsparret Lasse Thielfoldt og Tina Scheftelowitz tager jer kærligt i hånden fra feriestarten. Vi skal på marked i Almuñecar og købe ind, på original tapasbar og på tur rundt i charmerende Frigiliana. I køkkenet vil I møde Tinas smagspotente og grøntsagsinficerede andalusiske køkken kombineret med spanske klassikere som kanin i romescosauce, paella med masser skaldyr og gazpacho. Vores medværter Lars Larsen og Annette Raaschou fra Restaurant Skipperhuset assisterer i køkkenet og som vandreguides.

Ferie på egen hånd og vandreture
Hver morgen starter med en delikat brunch, og til de øvrige måltider kan I selv lave mad i vores dejlige køkken, når der ikke er kursus – eller spise ude. Der er dage på egen hånd, hvor I kan nyde huset, haven med pool, landsbyen, stranden og bjergene, og dage hvor I kan komme med på vandreture i den smukke vilde natur en spytklat fra landsbyen.

Bliv rystet sammen i frigear
Vores erfaring er, at madlavning er den bedste dåseåbner, og at kursisterne hurtigt bliver rystet sammen på smukkeste vis. I kan booke hele kurset til et hold venner/familie, komme alene eller i små grupper og med garanti møde nye dejlige mennesker. Hvis nogle har lyst til at køre i frigear, er der også plads til det.

Eksempel på program

7 dage

Onsdag: I ankommer til Malaga lufthavn om eftermiddagen. Transfer til Casa Doña Angela, hvis I ønsker det. Ankomst til tapas med perlende vin. Indlogering og afslapning ved poolen, evt. gåtur i byen på egen hånd. Sidst på dagen er der velkomstmiddag med fx det hemmelige stykke fra sortfodssvinet med spicy chilisauce, andalusisk hummus med ristede mandler og røget paprika og rosmarin-foccacia af koldhævet dej. Et par stykker går med i køkkenet, hvis der er stemning for det. Til middagen serverer vi dejlige spanske vine.
Torsdag: De som har lyst hjælper til med brunchen. Besøg på byens ugentlige marked på egen hånd. Om eftermiddagen går vi i køkkenet og laver en “Casa Doña Angela highlight middag” med tapas & sherry og paella med skaldyr som hovedret. Vi skal også smage andalusiske knækbrød med den lokale gedeost og til sidst en sød finale af mazarinkage med hjemmelavet marcipan og kumquats og friskbrygget myntete til. Det hele bliver skyllet ned med en perlerække af spanske vine.

Fredag: Brunch og vandretur i nationalparken med hjemmesmurte madpakker. Destinationen besluttes, når vi har taget bestik af humør, konstitutioner, vind og vejr. Undervejs nyder vi de velduftende vilde krydderurter og spektakulære udsigter. Aftenen på egen hånd.
Lørdag: Brunch og resten af dagen og aftenen på egen hånd. I landskabet omkring byen kan I vandre på egen hånd eller I kan udforske strandene, kystbyen Nerja eller pulserende storbyer som Malaga eller Granada inkl. Alhambra.
Søndag: Først er der brunch. Her efter er det tid til at nyde en velværedag omkring poolen med excellente behandlinger; 4 af jer får kreativ, skræddersyet kropsbehandling, og 4 får suveræn fodbehandling. Undervejs serverer vi cava og tapas – hvor velsmag og sundhed mødes. Hvis nogle vil give et nap med i køkkenet, er der mulighed for det. Aftenen til fri leg og afslapning.
Mandag: Brunch og her efter en vandretur til en unik, privat have i bjergene, som er tryllet om til 1001nats eventyr. Vi laver mad over åben ild, som man gjorde det tidligere og spiser den lækre, sene grøntsagsfrokost i oliventræernes skygge. Transfer hjem og her efter aftenen til fri disposition. 
Tirsdag: Brunch og egentid. Om aftenen mødes 3-4 personer i køkkenet og laver kreativ afskedsmiddag af blandt andet ugens rester, under kyndig vejledning. Vi samles omkring kakkelbordet i patioen til en afslappet middag med vine i stearinlysenes skær. 
Onsdag: Brunch og rejsedag. Afgang til Malaga lufthavn ved middagstid. Mulighed for transfer.

5 dage, se detaljeret program ovenfor

Onsdag: Ankomst til tapas og bobler. Afslapning. Nogle stykker hjælper med i køkkenet og laver velkomstmiddag, som vi nyder med vine.
Torsdag: Brunch, marked på egen hånd, køkkenskole “Casa Doña Angela highlights” med middag og vin.
Fredag: Brunch og vandretur i den skønne vilde natur med madpakke. Aftenen på egen hånd.
Lørdag: Brunch og resten af dagen og aftenen til fri leg.
Søndag: Brunch og ”velværedag” med tapas og cava. Sidst på dagen ”kreativ workshop” for 3-4 personer og afskedsmiddag med vine. 
Mandag: Brunch og rejsedag.

Priseksempel 

Pris pr. person i delt dobbeltværelse, 7 dage kr. 11.750,-  og 5 dage kr. 8.750,-

Prisen er eks. fly til og fra Malaga og eks. evt. billeje, som I selv står for. Vi kan arrangere transfer.

Praktisk info

Der er plads til max. 9 kursister på kurset i dobbeltværelser. 
Enkeltværelsestillæg: 2000 kroner.
Transfer til og fra Malaga lufthavn kan arrangeres.
Vi anbefaler billudlejningsfirma, hvor I får rabat og undgår at stå i kø med hele flyet.
Undgå venligst ankomst hos os efter kl. 24.
Forbehold for mindre ændringer i programmet.